Rólunk írták

Kedves, gyermekszerető, segítőkész házigazdáink voltak, gyermekekkel tökéletesen alkalmas a szálláshely, különös tekintettel arra, hogy homokozó, gyermekjátékok és kiságy, valamint etetőszék is rendelkezésre állt, így nem kellett magunkkal vinni ezeket, ez nagyon nagy könnyebbség kisgyermekekkel utazva. Köszönjük, jól éreztük magunkat!

Nagyon kedvesek és segítőkészek a házigazdák. Sokat köszönhetünk nekik.

Számomra pont ezt jelenti a falusi turizmus, egy igazi vályogház, kerttel, ráadásul nagyon kedves, szolgálatkész házigazdák.

A vendéglátókról és a helyről is csak jót mondhatok. Nagyon kedvesek és segítőkészek a vendéglátók, a szállás is minden szempontból megfelelt az igényeinknek. Egyszerűen tökéletes! Jövőre a családot is visszük!

Nagyon kedves, segítőkész vendéglátókkal találkoztunk és minden adott volt ahhoz, hogy kisgyermekkel is jól érezzük magunkat.

Csak jókat tudok mondani a Simon vendégházról. Házigazdáink igazán jószívű, barátságos, intelligens emberek. Minden reggel nagy adag reggelivel vártak minket, egy igazi “terülj terülj asztalkámmal”. Bármiben kértük a segítségüket, mindig a rendelkezésünkre álltak. A kertben lehetett ping-pongozni, tekézni, sütögetni. Már megérkezésünkkor igazi pálinkával fogadtak minket. A táj is gyönyörű és ezt csak fokozta a Simon vendégház légköre. Mindenkinek csak ajánlani tudom.