Kikeleti ajánlatunk 2012-re

Március elsején nyitunk, mindjárt kitűnő pihenési lehetőségekkel. A hagyományos Böllérfesztiválunkat március 10.-én tartjuk. Az előzményekről beszámolókat bővebben: www.bollerfesztival.com találhatnak. Mottó: A magyar szólás-mondások kifogyhatatlan tárházából igen sok foglalkozik az ételekkel, így a kolbásszal is. Az egyik legismertebb talán a „kolbászból van a kerítés”. Ilyen “kolbászkerítésből” rengeteget láthatnak a vendégek 2012. március 10-én, Abádszalókon a Tiszator Böllérversenyen. A másik népszerű szólás a „több nap mint kolbász”. Idén Abádszalókon, a Tiszatoron ugyanannyi nap lesz mint kolbász! Ez úgy lehetséges, hogy 365 méter hosszú kolbászt tölt Andorkó Antal, a Görbeházi Zsiványok böllércsapatának vállalkozó kedvű vezetője.

A 15.-ei ünnepünk most 4 napos lesz, kitűnő alkalom a hosszú téli egyhangúság felcserélése a tavaszi vidámságra, és a pecázásra.

Április 5.én kitör a tavaszi szünet és eljő a Húsvét ünnepe. Főoldalunkon lentebb láthatják húsvéti asztalunkat, melyet ígéretünkhöz híven idén együtt készíthetjük. Tojásfestés, kalácskészítés is szerepelhet programunkban. Természetesen a füstölt sonka sem maradhat el.

Áraink a tavalyiak, jó hír, hogy SZÉP kártya elfogadók lettünk.